...

Detta nyår kommer bli sämst för det kommer SUGA!

Filmtips?

Sitter här och taggar nyår!! det kommer bli grymt kul! Tänkte även ta och kolla på en film men kommer inte på nån bra, nån som kan vara snäll och ge ett filmtips?



Sola!

Kom nyss hem från stan där jag solade med matilda! måste bli lite brun nu innan nyår;) Sen så ska vi åka in till Ida när Matilda är klar i stallet:) Vet inte riktigt vad vi ska göra än men vi hittar la på nått sköj:)
pusspuss


Se upp i backen!

Kom nyss hem från en rolig dag i backen! Det var jag pappa och hans kompis fredrik. Sen när vi skulle åka en sista gång innan vi skulle hem så filmade pappa mig och fredrik när vi skulle åka, så först kom jag och strax efter kom fredrik och så åker han i full fart och så kommer det en fråm andra sidan och åker på fredrik och sedan trillar, men fredrik fortsätter bara att åka det ser sjukt kul ut när man var med om det vet inte vad ni tycker. Men det är nästan planerat när pappa filmar också den kommer komma upp på bloggen men just nu har jag inte videon:( Imon blir det troligtsvis att åka in till stan och sola och sedan ska jag fika med lina om hon hunnit bli frisk:)
här kommer några bilder från julafton:)

min nya älskare..(a)

pusspuss

Planering på g!

Då packar man väskan för att sova hos emma med underbara tjejer, ida, louise, emma och matilda:)
tänkte att vi skulle ta och planera nyår så att det blir den bästa! Vi hade tänkt att vara hos emma eller louise och ha mysigt och sen dra till vattentornet!:) men inget som är säkert än.


Gott nytt jul!!

GOOOOOOD JUUUUUL!! Det känns inte som att det är jul redan!:o tiden har gått för fort! Men  nu är den här woho!! I'm lovin it! När man vakna så stod det ett paket vid sängen, tomten hade visst vart här inatt! Sen hörde jag rop ifrån mina småskyskons rum, och då var min lillebror helt överlycklig för att han fått en bilbana! haha så söt! Tycker att denna låten passar bra nu till jul, så Gott nytt jul!

puss

NY DESIGN!

Har ny design som de flesta vet, men vilken tycker ni är bästr var ärliga!

denna?

eller denna?


Så sjukt duktiga!!

Asså serriöst, så sjukt duktiga!:O fattar inte att dom klarar det! dom är ju typ bara 7 år! Mina nya idoler!!


puss

Bingolotto!!

Sitter och spelar bingolotto! haha inte vanligt att man gör det. Spelade precis klart ettans bingo och var en ifrån att vinna en kina resa:o gud vad irriterande att det bara fattades en.. men nu hoppas jag att jag vinner på nästa bingo!

puss


Ny design?

Hann tyvär inte lägga upp nån bild igår som jag sa för att jag försov mig och hann inte ta nått kort då..
Men nu är dety iallafall lov och jag älskar det!:D bara EN dag kvar till jul och alla presenter! Tänkte även ta och säga att det kommer komma en ny design till bloggen, eller vad tycker ni?:)

puss

Gästbloggar

Hej det är Matilda här! Jag gästbloggar här på idas lilla.. STORA blogg idag.
Jag och ida har precis kollat på en as kass film och nu ska vi kolla på den andra filmen som vi hoppas är bättre! Imorgon går vi upp tidigt för att fixa oss till julavslutningen som äntligen är här. Ni får se bilder imon hur vi ser ut;)
Kram Matilda

Snögubbe på vift!

Kom precis hem från stallet och det är fan ISKALT nu! imon ska det ju bli ca 20 minus?! kommer bli en isbit innan jag kommit utanför dörren! och imon så har vi nationella prov test i svenska i två timmar UTAN musik eller nått! jag kommer dööö.. Fast det är ganska lugnt för det är ju sista skoldagen på länge nu:D wohoo!!
puss

Nu är snart alla..

Nu är snart alla julklappar handlade! känns skönt att alla snart är handlade för nu börjar det kännas tomt i (mammas) plånbok! Men jag tror personerna kommer bli nöjda eller jag hoppas på det:) (kan inte visa vilkas paket det är för då kommer dom lista ut vad det är)

Glömde även säga hur det gickl på fotningen innan, och det gick jätte bra:D Alexander fotografen verkade jätte nöjd! och det är ju alltid ett plus. Det var en väldigt simpel fotning men det blev bra endå, hade på mig en lång svart klänning en ganska lätt sminkning och lite tuperat hår:) Men det är sånna bilder jag behöver nu för att jag ska bygga upp min bok:) Men jag lägger upp bilderna så fort som möjligt:) Vet inte ifall jag sa det innan men i lördas så åt vi lunch med en massa andra modeller och så övade vi på att gå catwalk, det var faktiskt jätte kul:D

Och här är en till söt kofta som jag och mamma hittade medans vi gömde oss från snöstormen:)


Godnatt allesammans!

Försenat..

är på väg hem från stockhol nu.. :( vill inte alls hem! Speciellt om man inte vet om man hinner med nästa tåg. ska byta i herrljunga men eftersom tåget är försenat med 30 min så kanske vi inte med det! sitter och håller tummarna för att vi ska hinna och det borde ni också göra! Och om vi missar det tåget så kommer vi inte komma hem fören jätte sent och då kommer jag aldrig komma upp till skolan imon!:o och eftersom jag har karsittning så kommer jag aldrig komma upp.. men nu ska jag sova lite innan vi kommer fram:)

pusspuss

stockholm

efter jag vart hos stocholmsgruppen så kom mamma med en påse, och gissa vad som låg i? jo en söt klänning från cherie som jag ska ha på nyår!:) Och eftersom man måste ha skor så gick vi till belle shoes och köpte ett par skor:) och sen så drog vi oss vidare till zara där vi hitta en söt tröja:) och nu sitter vi på hotellet och kollar på film! I LOVE STHLM! Och imon bli det ingen sovmorgon utan vi ska upp halv sju för att hinna till fotningen!
pusspuss

myskväll


(gammal bild)
Kvällen kommer spenderas med mina två särungar matilda och ida! Vi ska äta goooood mat kolla film och äta gooodis! det gillar vi;) och eftersom inte jag var med och valde film så kommer den säkert vara as kass, eller har jag fel? två särbarn som ska välja film, dom kommer säkert komma med barbie 2 och toarullens hämd.. Men det kommer säkert bli mysigt för det:) För det har man altid med ett par s-s-särbarn!


STHML

Sitter och lyssnar på musik och taggar sthml imon! Det kommer bli skönt att komma bort från borås!!(Y)

här är två bilder sen förra gången jag var i sthml!:)
puss


Kolla, Kolla sprid!

här kommer pappas låt som jag lova, alla scener i videon kommer från när jag och pappa var i tibet:)

en chill dag!

Dagen började med att en arg mamma kom in i rummet och sa att det var 15 min kvar tills bussen gick!(Y) altid en lika bra start på dagen! Och imon sätts ju betygen så det är as lugnt nu i skolan, men sen så kom pappsen min och så åkte vi och kollade på hans nya musikvideo som precis blivit klar(ska lägga upp den imon om dom hinner lägga upp den på youtube). Och sen bara film och godis! altså en chill dag!
pusspuss

Jul, presenter, tagga nyår!!

LUCIA idag och det gillar vi! närmare jul, närmare presenter, närmare ett nytt grymt år! Tycker att det känns som det skulle bli dax att köpa alla mina julklappar nu, vet redan vad jag ska köpa till micke-picke retstickan och mor min! Jag ska köpa.. ne vet att micke läser min blogg så kan inte säga det;) men undrar om jag får nått skojsigt av dom?! micke?! Det hoppas jag! Och nu har man börjat planera nyår också och den kommer garanterat speneras med tjejerna! wihoo! Började att kolla julkalendern idag, hotell gyllene knorren, tycker att den är sådär, men det är bara en gång om året som den är så får la kolla vidare och se om den bättrar sig!

puss


BLI MEDLEM!

Blev nyss medlem på denna sida där man kan käna poäng för att få gratis produkter och få presentkort hos olika affärer! Tycker nästan att det är ett måste att ni går med! Det är helt gratis och i utbyte får man presentkort genom att käna poäng! kan det bli bättre?
klicka på länken nedan för att komma till deras hemsida så är det bara att bli medlem:D
pusspuss
Besök Gratis-Fashion.se

Sjuk.. fortfarande



Fick dessa två låtar på hjärnan när de spelades upp på min spotify lista, och nu kan jag inte sluta lyssna på dom! Vet att dom är gamla men dom är bra för det;)
Jag HATAR att vara sjuk trodde jag skulle vara frisk typ idag, men nejnej, har bara mer ont i halsen idag..
Aja det som är bra är att man kan äta ur mycket glass somhelst!!
pusspuss

Dålig uppdatering..

Har uppdaterat JÄ***GT dåligt nu det senaste eller vad man ska säga, men NU hade jag tänkt att starta igen! under tiden som jag inte uppdaterat har man haft skiiit skööj! Bland annat har man vart med tjejerna och vi har haft kul som Och juste nu har mina bilder blivit klara (YYYYYY) Blev faktiskt nöjd! Jag har sett dom men inte fått dom än så kan tyvär inte lägga upp dom än men hoppas att dom kommer snart:D Och nu måste jag plugga järnet om jag ska hinna bli klar med min STORA SO inlämning.....
Här är en bild sen i sommras(?)


RSS 2.0