Trött!

Hur trött som helst idag efter gårdagens fotning som gick super!(Y) Har inte gjort nån ting idag. Jag längtar tills jag får bilderna från igår! undrar verkligen hur dom blev:D Och så fort jag fått bilderna så kommer dom ut på bloggen;)

Kommer missa tåget!

Dagen har spenderats med min bitch och även minbästa kompis malin som jag älskar! nöjd nu malin?;) Men nu sitter man här och taggar morgondagens fotning i sthml! Vi får hoppas att det går bra för moi nu då!! Men nu måste jag snart nana om jag ska komma upp imorgon eftersom jag vårat tåg går runt 6 på morgonen från alingsås.. så jag måste gå upp typ halv 5!!!! Kommer aldrig att komma upp eftersom jag inte är den som kommer upp så lätt på morgonen ellr natten ellr vad man ska säga!;o Men som sagt bilderna från imon ska jag försöka få upp på bloggen så fort som möjligt:)
 
pusspuss

Gbg nästa!

Nu ska jag snart ner till gbg och träffa en från stockholmsgruppen! får se hur det går:) och på lörda drar jag till sthml för att fota:D vi får la hoppas att bilderna blir bra sen:) dom kommer komma upp så fort jag fått tag i dom:)
Och nu kommer snart jenny för hon ska åka mked oss ner. Det hade ju hänt värsta olyckan så ingen kommer ju typ nånstans:o aja nu måste jag gå och byta om!! puss


matilda är bäst!

är hos Matilda, nu ska vi fixa oss och sen gå ner och ta en fika på stan med Aaron! mysigtmysigt :)

!


Nu drar jag till Matilda och ida och kollar film!!

Nu drar jag!

Nu är bikini och träningskläder nerpackade! I love my praoplats(L) haha, men det är as gött på onyx för vi får träna och bada i jacuzzi! Men det ända som jag inte gillar med minpraoplats är att man börjar så tidigt.. och jag som aldrig kommer upp på morgonen(a) Men nu måste jag åka så att jag inte kommer för sent.
puss

Japaner!

Idag så ska jag åka ner till göteborg och träffa två japanska argenturer! Jag kommer känna mig så lång!!!!!! haha dom kommer typ vara 1 meter långa! Men vi får se vad dom säger! måste åka nu så skriver ikväll vad dom sa!:)

Är man grym eller?

Är man grym så är man ellr vad säger ni? ställde upp i en tävling och gissa vem som vann, jo jag:D så nu har jag precis hämtat mitt pris, AS GÖTT!!

SMITTAD!

Är sjuk idag så jag kan inte gå till min prao på onyx idag:( Ida smittade mig den lilla busungen;) Men kollade precis filmen från tävlingen i helgen med grisen! och han är min lilla pärla:D kommer lägga upp den snart när jag hittar sladden, men här är några bilder sen sista fotningen.



zabella.se


En jätte fin rouge från www.zabella.se! Den passar till allt vart man än ska!
Den sitter även jättebra.

En jätte bra ögonskugga från www.zabella.se som har en stark färg! eftersom starka färger
är inne just nu så rekomenderar jag denna starkt! Är väldigt lätt att lägga på och resultatet blir verkligen jätte bra!

Detta läppglans sitter jätte bra och kladdar inte. Till skillnad från många andra
som bara klippar och försvinner jätte lätt.

Besök www.zabella.se för att läsa mer om dessa och en massa andra produkter!
på hemsidan hittar du även tider för kurser mm.
En sida jag rekomenderar starkt!

Chill dag!

Första dagen som jag inte försovit mig i veckan är inte det bra då ellr?(a) Men skoldagen var chill idag jag och ida åkte runt på nån grej genom hela skolan, ahhaha! sånt gör nog bara idor!! Sen bar det av hemmåt och då så fotade jag och mamma lite till sthlms gruppen, ska kanske dit upp nästa freda men vi får se:) Sen så skulle jag träna, och då åkte min lilla skitunge matilda med;) Kunde inte koncentrera mig pga att mamma och matilda stod och skratta hela TIDEN!! haha, men nu sitter jag här och väntar på paradise reprisen!! tagga paradis nu!!! sen imon så ska jag lägga upp lite produkter från zabella.se rekomenderar verkligen detta smink hur bra som helst! ni får se mer bilder imon!:D taggar fest imon!
puss


Tråk

kom precis upp från badet, så jävla gött att bada(a) Har även vart på sån här gymnasemässa eller nån skit, får se vad det blir när jag ska välja sen! nått kul iallafall:) men nu måste jag plugga-.-
pusspuss


Naken Häst!

Har klippt grisen min idag och han var inte så glad över det som jag var, men nu är han klippt(nästan, har lite kvar)


Vad tycks?

En sån här SKA jag ha när jag blir äldre och får köra bil kommer inte ha råd med nått annat men ¨det är nästan ett måste! Så jävla snygg är den! Så alla som vill åka med får skriva upp sig på en lista;D haha

Sitter även nu med Mammsen min och kollar på canada goose jackor, hoppas att vi hittar nån som kan få bo hemma i min garderob(a) imon har jag hemkunskaps prov som tydligen är skitsvårt!!:o Har en känska av att det kommer gå skiiit! men snart är det helg och sen ingen skola på 3 veckor, as gött:D
puss

Lotter

Kom nyss hem från en lång dag på hästmässan som jag och Matilda har jobbat på, sålde lotter hela dagen, ínte särskilt kul men man fick ju nånting för det;) men nu är det bara en lång vecka kvar innan det blir helg igen:( får se vad man hittar på.
puss

Charader!

Har uppdaterat jävligt dåligt den senaste tiden, men det ska inte fortsätta!! Har haft en rolig helg, med brudarna Ida A, Agnes A, Louise å och Lina Å;D sen idag så har jag jobbat på hästmässan på åhaga, har vart kul men lite långtråkigt i slutet. Ska även jobba där imon men då ska jag gå och sälja lotter med Matilda E! KUL om man säger så!(Y) Sitter här nu med mina två systrar och mamma och spelar charader! haha, vilket liv man har en sån här lördag kväll(Y):)


hehe

Jag taggar kvarsittning imorgon!!:)


Fest!

vet att jag vart dålig på uppdaternig men har haft så himla mkt. Men gårdagen var kul jag louise och emma drog till Felicias fest:D trodde det skulle komma mer folk men det var kul ändån:) imorgon bär det av till tävling ska hoppa laghoppning men vi får se hur det går :)

Bild från igår innan festen:)
pusspuss

RSS 2.0